Dette skal du bruge for at lave lækker HOT WOK Citron Kylling:

400 gram kylling bryst, lår, filet alt kan bruges. Skåret i ca 3×3 cm
300 gram kartoffelmel
salt og peber
1 liter solsikke olie til fritering

Marinade til kylling:
2 spsk lys sojasauce
1 spsk sesamolie
2 tsk sukker
½ tsk salt
1 spsk fintrevet frisk ingefær
1 æg

Citron sauce:
1 citron saften + skal skåret strimler
2 spsk honning
2 spsk riseddike
2 dl hønsefond/bouillon
2 spsk maizena
1 tsk florsukker
vand
salt

Pynt:
Skiver af citron
forårsløg, fintsnittet
Frisk koriander, fintsnittet

Sådan gør du:

Bland marinaden og vend kyllingen heri i en passende skål, masser det godt ind i kødet.. Kom lidt salt og peber i kartoffelmelet. Slå et æg ud og kom i skålen med kyllingen og vend det godt rundt så ægget fordeles godt. Kom kyllingen i kartoffelmelet og vend godt rundt, paneringen skal virke tør og kyllinge stykkerne skal fordele sig, det må ikke klistre sammen så er der for lidt mel i. Tænd Olien i din Hot Wok til 180 grader.