MENU
Kurv

Røgovne

Røgovne

Et stykke have eller jord. Det er nok at starte dit eventyr med rygning. Vi giver dig den komplette løsning - et moderne og let at bruge røgovn, der kræver minimumsvedlighold. Resten er op til dig - du bestemmer hvad du ryger, hvilken slags træ du bruger og hvilke smag du ønsker at opnå.

Samling af røgovnen er ikke en vanskelig opgave. Du har brug for grundlæggende elementer for at montere denne røgovn i din baghave. Borniak tilbyder ekstra tilbehør, der gør det nemt at tage vare på dit udstyr. Specielt vigtigt er røggeneratoren, som påvirker driften af hele enheden.

Borniaks produkter er en fantastisk løsning til folk, der sætter pris på god smag af naturlige produkter. Takket være Borniak røgovne er det dig der bestemmer smagen du ønsker .

Røggenerator GD-01Det vigtigste element i en velfungerende røggenerator er dens evne til at holde en stabil afbrænding af træflisen.Resultatet af dette giver produktet en flot røget farve samt meget stor aroma samt smag. Røggeneratoren har en kapacitet på op til 8 timer uden at skulle tilføre røgfli..
1.395,-
Ekskl. Moms:1.116,-
Borniak Røggenerator, GDS-01 der er den rustfri udgave af Borniak GD-01Det vigtigste element i en velfungerende røg generator er dens evne til at holde en stabil afbrænding af træflisen.Resultatet af dette giver produktet en flot røget farve samt meget stor aroma samt smag.Røggeneratoren har en kapa..
1.895,-
Ekskl. Moms:1.516,-
Borniak Røgeovn UW-150Du kan nemt røge skinke, mørbrad, bacon, fjerkræ, pølser, ost og fisk mmPerfekt til hjemmerøgning – Catering – Restauranter – Slagtere – Kokke mmLav forbrugsprisEn opfyldning i røg generatoren er nok til 8 timers ren kontinuerlig røgHængslet låge med pakning for øget tæthed af ..
5.995,-
Ekskl. Moms:4.796,-
Borniak Røgeovn UW-70Du kan nemt røge skinke, mørbrad, bacon, fjerkræ, pølser,ost og fisk mmPerfekt til hjemmerøgningLav forbrugsprisEn opfyldning i røg generatoren er nok til 8 timers ren kontinuerlig røgHængslet låge med pakning for øget tæthed af ovnenIsoleret kabinetKapacitet op til 10 kgKoldrøg..
4.495,-
Ekskl. Moms:3.596,-
Borniak UWD-150 Digital Pakketilbud Borniak UWD-150 Digital Pakketilbud
-11 %
Pakketilbud på Borniak UWD-150 Digital RøgeovnMed UWD-150 Rygeovn bliver røgning endnu nemmere! Digital Serien har et elektronisk kontrolpanel, som perfekt opretholder og indstiller temperaturen inde i rygekammeret. Kammeret på 150 L vil opfylde de højeste krav til røget kød.Indhold:1 x Borniak UWD-..
8.495,- 9.548,-
Ekskl. Moms:6.796,-
Borniak Røgeovn Rustfri UWS-150Du kan nemt røge skinke, mørbrad, bacon, fjerkræ, pølser, ost og fisk mmPerfekt til hjemmerøgning – Catering – Restauranter – Slagtere – Kokke mmLav forbrugsprisEn opfyldning i røg generatoren er nok til 8 timers ren kontinuerlig røgHængslet låge med pakning for øget t..
7.495,-
Ekskl. Moms:5.996,-
Borniak Røgeovn Rustfri UWS-70Du kan nemt røge skinke, mørbrad, bacon, fjerkræ, pølser, ost og fisk mmPerfekt til hjemmerøgning – Catering – Restauranter – Slagtere – Kokke mmLav forbrugsprisEn opfyldning i røg generatoren er nok til 8 timers ren kontinuerlig røgHængslet låge med pakning for øget tæ..
5.995,-
Ekskl. Moms:4.796,-
Viser 1 til 7 af 7 (1 sider)