MENU
Kurv

Røggenerator

Det vigtigste element i en velfungerende røggenerator er dens evne til at holde en stabil afbrænding af træflisen og røgsmulden.

Vi forhandler elektriske røggeneratorer og manuelle røggeneratorer. Hvilken type du skal vælge afhænger meget af dit behov.
Den elektriske udgave sørger for en ensartet og konsistent afbrænding af røgsmulden. Den manuelle udgave er let at bruge og flytte rundt. Bla. bruger mange den i grillen eller lign. aflukkede beholdere.

Borniak røggeneratorerne i vores sortiment er udført i enten aluminium eller rustfrit stål. Begge modeller er 

Se vores udvalg af røggeneratorer til kold- og varmrøgning.

Røggenerator GD-01Det vigtigste element i en velfungerende røggenerator er dens evne til at holde en stabil afbrænding af træflisen.Resultatet af dette giver produktet en flot røget farve, fyldig og stor aroma samt smag. Borniak røggeneratoren har en kapacitet på op til 8 timer uden at skulle tilfør..
1.395,-
Ekskl. Moms:1.116,-
Borniak Røggenerator, GDS-01 der er den rustfri udgave af Borniak GD-01Det vigtigste element i en velfungerende røggenerator er dens evne til at holde en stabil afbrænding af træflisen.Resultatet af dette giver produktet en flot røget farve, fyldig og stor aroma samt smag. Borniak røggeneratoren har..
1.895,-
Ekskl. Moms:1.516,-
Koldrøgnings GeneratorProQ® Cold Smoke GeneratorModel: Artisan / 250x250x40mmVores patenterede ProQ® Cold Smoke Generator er en lille enhed der gør koldrøgning, eller røgning i det hele taget til en leg, og det til en absolut overkommelig pris. Produktet kom på markedet i 2010 og bliver i dag brugt ..
499,-
Ekskl. Moms:399,-
Koldrøgnings GeneratorProQ® Cold Smoke GeneratorModel: PQCSG-009 / 150x180x40mmVores patenterede ProQ® Cold Smoke Generator er en lille enhed der gør koldrøgning, eller røgning i det hele taget til en leg, og det til en absolut overkommelig pris. Produktet kom på markedet i 2010 og bliver i dag..
349,-
Ekskl. Moms:279,-
RYGEBOKSEN KUGLEGRILL er velegnet til røgning på din kuglegrill.Læg den fugtige røgflis i boksen, og hæng den under tragten i den nederste kuglehalvdelMateriale: Rustfrit stålFarve: SølvMål i cm: B 6.0 x D 33.5 x H 13.5Vægt: 0.44 kg..
329,-
Ekskl. Moms:263,-
Robust rustfri rygeboks som gør det muligt at få træstykker til at brænde og dermed ryge længere for en bedre røgsmag.Perfekt til rygning af fisk, kød og fjerkræ. Læg rygeflis i rygeboksen, og giv din mad en dejlig røget smag. Passer perfekt til både gasgrill og briketgrill.Rygeflis kan tilkøbe..
129,-
Ekskl. Moms:103,-
Smokepins Bøg 12 stk. Smokepins Bøg 12 stk.
Nyhed
12 stk håndlavede Smokepins™ i bøg. Til koldrøgning af fisk og kød.Du kan også få Smokepins™ i andre træsorter eller som et blandingsprodukt af bøg + en anden træsort.Bøg er vores mest solgte træsort.Hvis der skal røges kødvarer, anbefaler vi tilvalg og brug af 0,5 % nitritsalt til saltning.Nitritsa..
175,-
Ekskl. Moms:140,-
Smokepins Bøg 5 stk. Smokepins Bøg 5 stk.
Nyhed
5 stk håndlavede Smokepins™ i bøg. Til koldrøgning af fisk og kød.Du kan også få Smokepins™ i andre træsorter eller som et blandingsprodukt af bøg + en anden træsort.Bøg er vores mest solgte træsort.Hvis der skal røges kødvarer, anbefaler vi tilvalg og brug af 0,5 % nitritsalt til saltning.Nitritsal..
85,-
Ekskl. Moms:68,-
Viser 1 til 8 af 8 (1 sider)