MENU
Kurv

Velkommen hos GastroGear.dk!

GastroGear.dk er en dansk ejet webshop, der sælger køkkenudstyr, som opgraderer dine gastronomiske aktiviteter i køkkenet og bag komfuret.   

Vores webshop blev skabt i 2013. Det hele startede mest som en sjov idé, fordi vi alle tre elsker at nørde i køkkenet og er vilde med alle former for gadgets, elektronisk udstyr og køkkenmaskiner. Som vi dagligt eksperimenterer med derhjemme, når vi griller lækre panini, presser grøn juice eller slår os løs i udekøkkenet. 

Over 300 udvalgte køkkenprodukter

GastroGear.dk har siden vokset sig større, og vi har løbende udvidet vores sortiment, så du i dag kan vælge mellem over 300 særligt udvalgte produkter og serier af køkkenudstyr fra især danske og europæiske leverandører.
Det er vigtigt for os, at vores køkkenmaskiner er fremstillet af anerkendte producenter, så du som kunde kan få den bedste oplevelse og kvalitet, hvad enten du leder efter grilludstyr, grej til udekøkkenet, har mod på at kaste dig ud i dit eget hjemmerøgeri eller elsker paella. 

Dansk webshop med hurtig levering

GastroGear har kontor i København og lager i Haslev. Vi er måske lidt mindre end andre webshops med køkkenudstyr, men til gengæld har vi god erfaring og stiller store krav til kvalitet og levering. Hvis du bestiller dit køkkenudstyr inden kl 15, bliver varerne i langt de fleste tilfælde leveret dagen efter.

 

Kontakt os, hvis du har spørgsmål 

Vi hjælper gerne, hvis du har spørgsmål til produkter, din ordre eller har brug for anden hjælp.

For at sikre dig god, sikker og hurtig service samt kunde dokumentation, bruger vi kun mail for kundehenvendelser og svarer inden for 24 timer, når vi har behandlet din forespørgsel.

Mail: info@gastrogear.dk
Telefon: 61 10 19 36

 

Bemærk: Du kan ikke afhente varer på vores kontor, og vi tager kun imod kunder på vores adresse, hvis vi har en forudgående aftale.

Vi glæder os til at handle med dig og være med til at opgradere dine køkkengadgets, så du kan gå på opdagelse i gastronomiens verden med det rette køkkenudstyr!

 

GastroGear.dk

Hørkær 26, 2
2730 Herlev

CVR-nr: 36488697
Mail: info@gastrogear.dk
Telefon: 61 10 19 36

 

Handelsbanken

Reg.nr. 7638 / Konto nr. 2013001