MENU
Kurv

Slow cooker

En slow cooker er det samme som en simregryde bare mere avanceret. I den kan du tilberede dit kød, grøntsager og sauce på en og samme tid. Så det er en fantastisk nem måde at tilberede mad på. Den langsomme tilberedning, som foregår over mange timer og ved svag varme gør, at du kan bruge din tid på at foretage dig andre gøremål.  

Med en slow cooker slipper du for at stå ved komfuret og jonglere med gryder og pander. Sæt maden over i din slow cooker og tag eksempelvis i skoven og når I kommer hjem er maden klar til servering.

Med din slow cooker kan du tilberede en fantastisk oksekødsstuvning - pulled beef / pulled pork / kyllingret og lave de lækreste gryderetter, saucer og supper uden, det kræver det store arbejde. Vælg den rette grydestørrelse, indstil cookeren til den rette temperatur og lav mad til hele familien eller lav en større portion og frys resten ned.

Efter det forberedende arbejde tager du blot alle dine ingredienser, lægger dem i din Fritel Slow Cooker, tænder den og efter 4-8 timer har du den mest fantastiske gryderet – nemmere bliver det ikke.

Model: 142113 Brand: Fritel
Fritel SC 2090 Slow Cooker Du kan skabe de lækkerste og sundeste retter med en slow cooker fra Fritel, ..
399,-
Ekskl. Moms:319,-
Model: 142110 Brand: Fritel
Nem tilberedning med en Fritel SC 2290 Slow CookerMed denne slow cooker kan du lave de lækreste gryderetter, s..
629,-
Ekskl. Moms:503,-
Viser 1 til 2 af 2 (1 sider)

Hvordan bruger man en Slow Cooker?

En Fritel Slow Cooker fungere på den måde, at den har en tyk indergryde som kan tages op. I den kommer du alle dine tilberedte ingredienser og sætter den ned i selve slow cookeren. 

Bagefter sætter du termostaten til enten LOW (36-93°C) / HIGH (43-100°C) / VARM (28-48°C). Derved sørger varmelegemet for at varmen bliver fordelt jævnt og indholdet opnår en simretemperatur. Derefter står din ret og passer sig selv i flere timer uden, du behøver røre rundt i gryden. På den måde skal du ikke bekymre dig om mere før, der skal dækkes bord og måske vinen skal trækkes op.

Spar tid i køkkenet

Så en Fritel Slow Cooker er en god investering og en lækker måde at lave langtidstilberedte gryderetter på. Samtidig behøver du ikke bruge evigheder i køkkenet. Vælg f.eks. en slow cooker hvor der er plads til dobbelt så meget mad, end I egentlig har brug for. Kom resten i fryseren og på den måde har I en lækker simreret og nem aftensmad til en anden dag hvor familien er presset på tid.

Det er også rart for dig at vide, at en Fritel Slow Cooker er en meget energi venlig og effektiv måde at kokkerere på sammenlignet med et almindeligt komfur. 

Fritels slow cookere

Grunden til at en Fritel Slow Cooker er oval i stedet for rund som en almindelig gryde er det, skyldes at du kan fylde den op med store stykker kød og grøntsager i alle størrelser og former.
Vores 2 modeller er manuelle slow cookere uden digitalt display. Det gør dem nemme og enkle at betjene via drejeknappen, der tydeligt indikere de 3 varmetrin. Samtidig er den udstyret med et gennemsigtigt låg, så du kan se hvordan maden skrider frem, uden du behøver at løfte låget, så retten mister varme. Et TIP er, at hvis din simre mad skal indeholde rodfrugter, som er hårde, så kom dem i bunden af gryden, på den måde får de mest varme.

Hvilken model skal du vælge

Vores modeller Fritel SC 2090 Slow Cooker og Fritel SC 2290 Slow Cooker der henholdsvis kan rumme 3,3 liter og 5,5 liter kan oversættes til portionsstørrelser, der svare til 4 op til 10 portioner. Men test familien og din slow cooker, for måske spiser familien mere af den lækre simremad end de portioner, du normalt plejer at servere. 

Den slow cooker vi sælger flest af er modellen, der rummer 5,5 liter. Den giver flest portioner, så der er mad til at komme i fryseren eller til at tage med på arbejdet dagen efter og varme op i en mikrobølgeovn. 

Er I en mindre familie eller er pladsen i køkkenskabene begrænset, bør I overveje den mindre 3,3 liters model, som derfor vil være den bedste løsning.

Derfor skal du købe en slow cooker

Vil du ikke bruge evigheder i køkkenet? Men vil du gerne tilberede et dejligt måltid mad, kan vi klart anbefale, at du giver dig ud i at tilberede mad i en slow cooker fra Fritel.

Husk også at alle aromaer og næringsstoffer bevares i maden. Samtidig bevarer råvarerne deres saftighed og jo lavere temperatur og jo længere tid din simreret får, desto mere mørt bliver kødet.

Den lange tilberedningstid og temperatur gør også at flere mineraler, vitaminer og næringsstoffer bliver bevaret, når maden får lov til at står og simre. Det giver derved en sundere kost.

Når du har anskaffet dig en slow cooker, er alt du behøver et skærebræt, en god kniv, nogle gode råvarer og måske en opskrift til inspiration. 

Nu er der ingen undskyldning for at en slow cooker ikke skal være en del af dine køkkenredskaber.

For med tanke på, at I kommer hjem og mødes af den dejlige duft fra madlavningen i køkkenet, som blev sat over inden, I tog på arbejde, inden I gik i skoven, eller familien kastede sig i sofaen for at slapper af med en god serie på tv. Må en Slow Cooker være en nødvendighed i ethvert moderne hjem.