MENU
Kurv

Toastmaskine

Når du skal lave din sandwich  skal du have de rigtige plader. Det får du med disse massive formstøbte sandwich plader fra Fritel. Pladerne er belagt med Non-stick overflade som sikrer, at intet ikke brænder.Pladerne er let aftagelige og kan gå i opvaskemaskinen efter brug. De er nemme at opbev..
349,-
Ekskl. Moms:279,-
FRITEL GR 2275 Panini Grill og Bordgrill Denne lækre Fritel Panini Grill og barbecue bordgrill, har rigtig mange anvendelses muligheder. Brug den som en klassisk panini grill, brødrister, bordgrill. Du kan riste kylling til madpakken, stege pølser til børnefødselsdag eller noget helt tredje.Se ogs..
749,-
Ekskl. Moms:599,-
Fritel SW 1450 Toastmaskine
Udsolgt
Tilbered lækre toast til hele familien med den kompakte FRITEL Sandwich Maker SW1450. De fastmonterede plader i helstøbt aluminium har en non-stick belægning for der giver et perfekt resultater.Funktioner du finder i SW1450:Køligt touch-håndtagJusterbar termostatindikator lysLåsefunktion. Den k..
455,-
Ekskl. Moms:364,-
GrillTastic - Den ultimative grilloplevelse!Lækker stort kvalitets bordgrill og panini grill fra belgiske Fritel. Dette er en stor udgave af den testvindende Fritel GR 2275 Panini Grill.Maskinen som kan sætte rammen for en hyggelig grillaften med god stemning, når du bruger den i BBQ stillingen midt..
1.199,-
Ekskl. Moms:959,-
Viser 1 til 4 af 4 (1 sider)