MENU
Kurv

Madkasser

Yummii Yummii er et Skandinavisk Design, som tænker bæredygtighed og designer deres produkter med henblik på at kunne bruges igen og igen. De står for en klimavenlig livsstil og har omtanke for miljøet. Deres varer er lavet i ansvarlige materialer, der holder dine mad og drikkevarer dejligt frisk.


Yummii Yummii har den filosofi, at de ønsker at gøre livet lettere for deres kunder ved enkelthed, elegance og stilrene produkter, der skal være nemme af bruge og lette af rengøre. De står for Skandinavisk minimalisme og et stilrent design. Samtidig gør det tidsløse design i deres produkter, at du får lyst til at bruge deres produkter igen og igen. Så med et produkt fra Yummii Yummii er du garanteret høj kvalitet, funktionalitet og bæredygtighed.

Model: BENTO ROUNDS SMALL/MEDIUM Brand: Yummii Yummii
Yummii Yummii Bento Rounds small/mediumMed disse stilrene runde bokse får du det perfekte makkerpar til yoghur..
239,-
Ekskl. Moms:191,-
Viser 1 til 1 af 1 (1 sider)

Certificering og ansvarlig emballage

Yummii Yummii's produkter lever op til gældende standarder sat af EU, de tyske LFGB og de amerikanske FDA fødevaremyndigheder. Så du kan føle dig helt tryk med et produkt fra Yummii Yummii. 

Derudover er emballagen dine varer leveres i GOTS-certificeret – dvs. at du som forbruger kan være sikker på, at de net og canvas poser, dine varer leveres i både er miljømæssigt og socialt ansvarligt produceret og udført i genanvendelige materialer.

Stålets egenskaber

Mange af Yummii Yummii’s produkter er produceret i rustfrit stål 18/8. Grunden til dette er, at denne ståltype har en lang levetid, er holdbar og 100% genanvendeligt. Som forbruger giver stålets egenskaber dig den fordel, at du slipper for phtalater og BPA-toksiner, som kan findes i plastik. Derudover er stål helt kemifrit og optager ikke smag eller farve, så kommer du en karry ret i din Bento boks vil boksen ikke misfarves af farven fra karryen. 

Stål har også den egenskab at det suger kulde til sig og holder på kulden i lang tid. Så hvis du bruger en Bento boks som madkasse vil boksen fungere som et naturligt køleelement, der holder din mad frisk og kølig. Du vil derfor opleve at de fødevarer du sætter i køleskabet i en Bento boks holder sig frisk i længere tid.

Har du købt en termoflaske er kvaliteten ved en stålflaske, at den består af 2 lag stål med luft imellem de 2 lag. Dette har den fordel at drikkevarerne holdes varm eller kold i timevis.

Bambus

Bambus benyttes også i Yummii Yummi’s produkter. Denne træsort har den kvalitet at den er særdeles holdbar. Bambus er ligeledes mere bæredygtigt end almindeligt træ, da den vokser ekstremt hurtigt – op til én meter på en dag. Med den rette produktion og behandling absorbere bambussen mere CO2 end der frigives fra produktion til færdigt produkt, så det gør denne træsort mere bæredygtig end almindeligt træ.

Kvaliteten ved bambus er også, at det har en slidstæk overflade, der giver det en lang levetid. Det gør at låget på Yummii Yummii’s termoflasker har en høj kvalitet og holder sit flotte look.

Fordelen ved plastik brugt i produkter til fødevarer

Låget på Bento boksene er fremstillet af PP- Plastik. Det har den fordel at det holder og slutter helt tæt om boksene, så indholdet af flydende mad eller drikkevæske ikke flyder ud og ender i din taske.


Vi oplever at Yummii Yummii har mange tilfredse kunder, som går op i miljøet og som finder stor glæde i deres produkter. Så du kan ikke gå galt i byen ved at købe et Yummii Yummii produkt.