Oksekød med basilikum - Neur Pat Bei Gla Pao

Ingredienser til 4 personer
Oksekød (mørbrad eller filet) ca. 400 g.
Olie 8 spsk.
Hvidløg 3 fed
Holy basilikum 4-5 kviste
Chili Efter eget ønske
Østerssovs 7 spsk.
Soja 3 spsk.
Snap ærter ca. 100 g.
Gulerødder ca. 150 g.
Løg ca. 100 g.
Frisk peber 50 g.
Sukker 1 ½ spsk.
Salt og peber Efter smag
Vand 5-6 spsk.
Ris
Fremgangsmåde
Risen koges. Oksekød skæres i tynde skiver og marineres i en blanding af østers sovs, soja, sukker, 3 spsk. olie, salt og peber i mindst 20 min. Grøntsagerne rengøres og skæres. Bladene pilles af holy basilikum. Hvidløg hakkes. 5 spsk. olie varmes på wokken og de hakkede hvidløg og chili svitses. Oksekødet blandes i og steges 2 – 3 min. derefter blandes grøntsagerne i og lidt vand tilsættes og steges videre 2-3 min. Serveres med ris. God appetit!
Kilde: Hot Wok
Skriv en kommentar