Ingredienser til 4 personer

Oksekød (mørbrad eller filet) ca. 400 g.

Olie 8 spsk.

Hvidløg 3 fed

Holy basilikum 4-5 kviste

Chili Efter eget ønske

Østerssovs 7 spsk.

Soja 3 spsk.

Snap ærter ca. 100 g.

Gulerødder ca. 150 g.

Løg ca. 100 g.

Frisk peber 50 g.

Sukker 1 ½ spsk.

Salt og peber Efter smag

Vand 5-6 spsk.

Ris


Fremgangsmåde

Risen koges. Oksekød skæres i tynde skiver og marineres i en blanding af østers sovs, soja, sukker, 3 spsk. olie, salt og peber i mindst 20 min. Grøntsagerne rengøres og skæres. Bladene pilles af holy basilikum. Hvidløg hakkes. 5 spsk. olie varmes på wokken og de hakkede hvidløg og chili svitses. Oksekødet blandes i og steges 2 – 3 min. derefter blandes grøntsagerne i og lidt vand tilsættes og steges videre 2-3 min. Serveres med ris. God appetit!


Kilde: Hot Wok