MENU
Kurv

Handelsbetingelser

Gastrogear.dk ejes og drives af

GastroGear ApS
CVR: 36488697

Hørkær 26, 2
2730 Herlev

info@gastrogear.dk

Alle priser er i dkk og inkl moms.

Beløbet for varene trækkes først på din konto, når varene afsendes. I forbindelse med dellevering trækkes kun det beløb, svarende til den faktiske levering. Vi tager forbehold for pris- og trykfejl på hjemmesiden og forbeholder os retten til at annullere orderen, hvis der er tale om en væsentlig og/eller tydelig fejl.


Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på gastrogear.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen.

 

Emballage og varens stand, når du sender den tilbage

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

 

Ved køb af produkter fra gastrogear.dk er den originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi. Emballagen skal derfor altid sendes med retur, for at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt.

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dansk e-Logistik

Heeringvej 25

4690 Haslev


Mærkes tydeligt: GASTROGEAR

Du skal vedlægge en kopi af din faktura


Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen eller aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.


Vi modtager ikke pakker sendt til pakkeshops.

 

Du får naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis varens pris, som du har betalt, tilbage. Beløbet bliver overført til det kort, du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.


Bemærk: Forsendelse og returfragt refunderes ikke.


Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Det er ikke et krav, men ekspeditionen går hurtigere, hvis du udfylder vores formular eller vedlægger fakturanummer og øvrige købsdetaljer.

Klik her for at gå til vores returneringsformular.


Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Når du handler på gastrogear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

 

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

 

Varen sendes til:

Dansk e-Logistik

Heeringvej 25

4690 Haslev


Mærkes tydeligt: GASTROGEAR

Du skal vedlægge en kopi af din faktura


Vi har brug for følgende information når du sender varen til os:

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

 

Brug derfor gerne vores returneringsformular. Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.


Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på gastrogear.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse


Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos gastrogear.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

 

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

 

Direktøren for gastrogear.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på gastrogear.dk er direktøren

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.  

 

Oplysninger afgivet til gastrogear.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

 

Som registreret hos gastrogear.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til gastrogear.dk via e-mail info@gastrogear.dk.


ViaBill

Information omkring afbetaling med Viabill kan findes på Viabill.dk. Alle spørgsmål vedr. afdragsordningen bedes rettes direkte til Viabill, da aftalen indgåes med disse.