MENU
Kurv

Grill tilbehør - Universal

Køb universaltilbehør der passer til alle typer kulgrill. Kyllingeholder, pizzasten og meget andet.

FLIP'N GRATETil den der elsker madlavning i det fri, nemt at tage med på stranden, på tur i naturen, eller til Agentinsk Asado grillerierDenne Model passer perfekt til en 47/57 cm kuglegrillKan bruges som stand-alone grill, enten over bål eller måske i bålfadetVendefuntion der gør det nemt og sikker..
599,-
Ekskl. Moms:479,-
Grandhall Universal Rotisseri Grandhall Universal Rotisseri
Nyhed
Universal motoriseret rotisserie fra GrandHall.Denne rotisseri passer selvfølgelig også til alle 3 og 4 brænder grills fra GrandHall.Rotisseriet er udført i rustfrit stål og vejer ca. 2 kg.Rotisseriesættet kan bruges på grill med eller uden bagbrænder. Dette er den ideelle måde hvorpå du langso..
1.295,-
Ekskl. Moms:1.036,-
GrillEye® PRO Plusrevolutionerene grill og smoking termometermed hybrid-wireless forbindelse(Bluetooth® and Wi-FI®)Revolutionerende grill og smoking termometer med hybrid-wireless forbindelse(Bluetooth® and Wi-FI®)GrillEye® PRO PlusEfterfølgeren til GrillEye® med endnu bedre rækkevidde på grund af d..
895,-
Ekskl. Moms:716,-
Ekstra probe til Grilleye termometeretKraftigt udført og med en kabel tilslutning der forhindre vand i proben og knækkede ledninger.FDA godtkendt som den enest food probe på markedetGodkendt i temp området -50C op til +380CKassen indeholder 1 stk probe...
199,-
Ekskl. Moms:159,-
Hot Wok top line bord til gasflaskeLetvægtsbordtop med stålben57 x 43 cmBordhøjde 79 cmCampingbord, et ekstra bord til terrassen, et sidebord til grillen eller helt et bord til din wok!Smart bord til montering på Letvægts gasflasker. Du kan monterer TOP line bordet på en 5 kg eller 10 kg letvægts-ga..
398,-
Ekskl. Moms:318,-
Primo AskeragerEt "must have" værktøj, letter arbejdet med at skrabe asken ud af kammeret efter brug. Eller giver dig mulighed for sikkert at kunne rode rundt i de tændte kul, uden at du brænder dig...
189,-
Ekskl. Moms:151,-
LooftLighter LooftLighter
-20 %
Er du OGSÅ træt af at det ryger og tager lang tid at starte grillen op. Så er Looftlighter lige noget for dig, den sikrer dig en hurtig og sikker optænding.Ingen åben ild eller flammer, men en meget varm luft som sætter gang i dine kul, briketter /bålfadet / pejsen eller brændeovnens træ.Lighteren k..
395,- 495,-
Ekskl. Moms:316,-
For at lette håndteringen af grillristen eller forhøjerristene.Ristløfteren er specielt designet, så du sikkert og uden at skade ristene, kan løfte dem af og på grillen.Konstrueret i forkromet stål til mange års anvendelse. Kompatibel med alle Primo Grill men også til alle andre typer grill..
189,-
Ekskl. Moms:151,-
Primo Grill Pizza og bagesten Stor 41CMBag autentiske woodfired pizza, eller bag det lækreste bagværk på denne sten. Stenen er udført i samme højkvalitets keramik som grillen. Stenen er 16" eller 41 cm i diameter.Udviklet i østen – produceret i USA – anvendt i hele verdenenOpfindelsen af den keramis..
795,-
Ekskl. Moms:636,-
Primo Keramisk Turkey Sitter / KalkunholderDenne kalkunholder er designet til at tilføje smag og saftighed til din kalkun. Du kan helt selv bestemme hvilken væske der tilføjes. Bæand dine yndlingskrydderier, og steg din kalkun i ægte "beer can"-stil. Kalkunholderen Den kendte "turket sitter" er et m..
295,-
Ekskl. Moms:236,-
Primo Grill Chicken Sitter / Kyllingeholder til keramisk grillMed de fantastiske keramiske kyllingeholdere fra Primo kan du tilføje endnu mere smag til din kylling. Med den keramiske "chicken sitter" vil du også sikre kyllingen saft, og dermed kunne servere den bedste kylling for dine gæster. Tilføj..
295,-
Ekskl. Moms:236,-
Primo Keramisk pizza og bagesten 32,5 cm til XL 400, Large 300, Junior 200, Kamado300, Junior 200, Kamado GrillMed denne pizzasten kan du bage alt fra autentiske pizzaer til det lækreste bagværk. Stenen er udført i højkvalitets keramik og passer perfekt til Primos keramiske grille. Du kan få stenen ..
595,-
Ekskl. Moms:476,-
Den porcelæns emalierede "V"-rist er en kombineret stegholder og en spareribsholder med plads til hele 5 sider spareribs.Vend risten om, og den kan indeholde store udskæringer af oksekød, svinekød eller fjerkræ.Vend risten igen til tilberedning af flere rækker spareribs. Kompatibel med Primo Oval XL..
379,-
Ekskl. Moms:303,-
Viser 1 til 13 af 13 (1 sider)