MENU
Kurv

Grill tilbehør - Universal

Køb universaltilbehør der passer til alle typer kulgrill. Kyllingeholder, pizzasten og meget andet.

FLIP'N GRATETil den der elsker madlavning i det fri, nemt at tage med på stranden, på tur i naturen, eller til Agentinsk Asado grillerierDenne Model passer perfekt til en 47/57 cm kuglegrillKan bruges som stand-alone grill, enten over bål eller måske i bålfadetVendefuntion der gør det nemt og sikker..
599,-
Ekskl. Moms:479,-
Primo AskeragerEt "must have" værktøj, letter arbejdet med at skrabe asken ud af kammeret efter brug. Eller giver dig mulighed for sikkert at kunne rode rundt i de tændte kul, uden at du brænder dig...
189,-
Ekskl. Moms:151,-
LooftLighter LooftLighter
-20 %
Er du OGSÅ træt af at det ryger og tager lang tid at starte grillen op. Så er Looftlighter lige noget for dig, den sikrer dig en hurtig og sikker optænding.Ingen åben ild eller flammer, men en meget varm luft som sætter gang i dine kul, briketter /bålfadet / pejsen eller brændeovnens træ.Lighteren k..
395,- 495,-
Ekskl. Moms:316,-
Primo Grill Pizza og bagesten Stor 41CMBag autentiske woodfired pizza, eller bag det lækreste bagværk på denne sten. Stenen er udført i samme højkvalitets keramik som grillen. Stenen er 16" eller 41 cm i diameter.Udviklet i østen – produceret i USA – anvendt i hele verdenenOpfindelsen af den keramis..
695,-
Ekskl. Moms:556,-
For at lette håndteringen af grillristen eller forhøjerristene.Ristløfteren er specielt designet, så du sikkert og uden at skade ristene, kan løfte dem af og på grillen.Konstrueret i forkromet stål til mange års anvendelse. Kompatibel med alle Primo Grill men også til alle andre typer grill..
189,-
Ekskl. Moms:151,-
Keramisk Kalkun holderDesignet til at tilføre fjerkræet smag og fugtighed.. Tilsæt urter, krydderier, hvidløg eller løg til vand, kødsaft eller øl for at tilberede en "øldåse" kylling. De fleste hele kyllinger kan steges ved 350 °F (175 °C) på 60-90 minutter...
295,-
Ekskl. Moms:236,-
Primo Keramisk bagesten 32,5 cm til XL 400, Large 300, Junior 200, Kamado300, Junior 200, Kamado GrillMed denne pizzasten kan du bage alt fra autentiske pizzaer til det lækreste bagværk. Stenen er udført i højkvalitets keramik og passer perfekt til Primos keramiske grille. Du kan få stenen i 13" ell..
495,-
Ekskl. Moms:396,-
Keramisk KyllingeholderDesignet til at tilføre fjerkræet smag og fugtighed.. Tilsæt urter, krydderier, hvidløg eller løg til vand, kødsaft eller øl for at tilberede en "øldåse" kylling. De fleste hele kyllinger kan steges ved 350 °F (175 °C) på 60-90 minutter...
258,-
Ekskl. Moms:206,-
Den porcelæns emalierede "V"-rist er en kombineret stegholder og en spareribsholder med plads til hele 5 sider spareribs.Vend risten om, og den kan indeholde store udskæringer af oksekød, svinekød eller fjerkræ.Vend risten igen til tilberedning af flere rækker spareribs. Kompatibel med Primo Oval XL..
379,-
Ekskl. Moms:303,-
Viser 1 til 9 af 9 (1 sider)