MENU
Kurv

Primo Oval XL 400 tilbehør

Her finder du alt tilbehør til din Primo Oval XL 400 grill

Støbejerns til Rist Primo Oval XL 400Denne halvmåneformede støbejernsrist er perfekt til at grille steaks og andre kødstykker, som kræver high heat og giver nogle fantastiske grillstriber. Støbejernsristen afgiver en helt fantastisk ens varme på hele rist arealet.Leveres med 1 stk. pr. boks...
569,-
Ekskl. Moms:455,-
Keramiske dobbelt D-Sten til Primo Oval XL 400Konverter din grill til en ovn. D-Sten bruges sammen med drypbakke stativerne (medfølger ikke) og skærmer af for den direkte varme. Det giver dig mulighed for at stege store stege eller røge ved inddirekte varme.Leveres som 1 sæt med 2 stk...
889,-
Ekskl. Moms:711,-
FireBox Divider er en kuldeler til Oval XL 400Den solide støbejerns FireBox Divider giver dig mulighed for at opdele FireBoxen i to forskellige zoner, som gør dig i stand til at grille direkte og inddirkte. Den giver også en besparelse af trækul ved grillning af mindre portioner...
595,-
Ekskl. Moms:476,-
Primo Counter Top Cypress bord til Primo Oval XL 400.Håndlavet bord, der er designet med henblik på holdbarhed og udseende.Et stabilt og kraftigt bord med masser af plads til værktøj og andet ved siden af grillen, bordet er lavet i Cypress træ og er udstyret med 4 kraftige stål hjul, 2 af disse er l..
7.795,-
Ekskl. Moms:6.236,-
Primo Cypress bord til Primo Oval XL 400Lækkert Cypress bord, der passer perfekt til en Primo Oval XL 400Stærkt og stabilt bord med kraftige ståhjul, hvor af 2 er låsbare.OBS ! det anbefales at cypres behandles med olie eller anden form for beskyttelse, for at undgå misfarvning..
5.695,-
Ekskl. Moms:4.556,-
Primo grillerne kan modstå selv det værste vejr, men vil du beskytte den ekstra godt, så er dette cover et fantastisk supplement. Betrækket er udført i et kraftig materiale, som kan holde til vind og vejr. Der er udluftningshuller for at sikre, at der ikke samler sig en masse fugt under coveret.Dett..
1.495,-
Ekskl. Moms:1.196,-
Stålbord til Primo med rustfri sidebordeKraftigt stålstel med 4 solide hjul, heraf 2 låsbare, som gør det nemt at rykke grillen rundt på terrassen efter brug.Sideborderne er udfør i rustfri plade og gør det nemt at holde pænt og rent.Passer til Primo Oval XL 400 og Primo Oval Large 300 ..
5.695,-
Ekskl. Moms:4.556,-
Støbejernsplade til Primo Oval XL 400Denne 2-sidet (1 side glat pande, 1 side riflet pande) halvmåne formet støbejerns pande giver dig mulighed for at stege, grille og lukke overfladen af på dit kød, så saften holdes inde i kødet. Støbejernet giver en ens varmeafgivelse, så du ikke vil opleve nogen ..
679,-
Ekskl. Moms:543,-
Teak Grill Bord til Primo Oval XL 400Håndlavet grillbord, der er designet med henblik på holdbarhed og udseende. Grillbordet leveres ubehandlet og bør behandles med med olie før brug. Bordet er monteret med 4 kraftige hjul, heraf 2 låsbare. Dette bord leveres med 4 stk. keramiske fødder...
8.995,-
Ekskl. Moms:7.196,-
Termometer til Primo Oval XL 400 i Nyt designSuper præcist termometer til Primo Oval XL og Jack Daniels edition XL, til disse medfølger der en rustfri kransDobbelt så stort display som den gamle modelProduceret af MaverickNem og sikker kaliberering.10mm bor medfølger, skal bruges for at kunne monter..
248,-
Ekskl. Moms:198,-
Viser 1 til 10 af 10 (1 sider)