MENU
Kurv

Grill tilbehør - Primo Grill

Her finder du et stort udvalg af kvalitets tilbehør til din Primo Grill.

Støbejerns til Rist Primo Oval XL 400Denne halvmåneformede støbejernsrist er perfekt til at grille steaks og andre kødstykker, som kræver high heat og giver nogle fantastiske grillstriber. Støbejernsristen afgiver en helt fantastisk ens varme på hele rist arealet.Leveres med 1 stk. pr. boks...
569,-
Ekskl. Moms:455,-
Keramiske dobbelt D-Sten til Primo Oval XL 400Konverter din grill til en ovn. D-Sten bruges sammen med drypbakke stativerne (medfølger ikke) og skærmer af for den direkte varme. Det giver dig mulighed for at stege store stege eller røge ved inddirekte varme.Leveres som 1 sæt med 2 stk...
889,-
Ekskl. Moms:711,-
Keramiske Dobbelt D-Sten til Primo Oval Junior 200Konverter din grill til en ovn. D-Sten bruges sammen med drypbakke-stativerne (medfølger ikke) og skærmer af for den direkte varme. Det giver dig mulighed for at stege store stege eller røge ved inddirekte varme.Leveres som 1 sæt med 2 stk...
695,-
Ekskl. Moms:556,-
Keramiske Dobbelt D-Sten til Primo Oval Large 300Konverter din grill til en ovn. D-Sten bruges sammen med drypbakke-stativerne (medfølger ikke) og skærmer af for den direkte varme. Det giver dig mulighed for at stege store stege eller røge ved inddirekte varme.Leveres som 1 sæt med 2 stk...
789,-
Ekskl. Moms:631,-
FireBox Divider er en kuldeler til Oval XL 400Den solide støbejerns FireBox Divider giver dig mulighed for at opdele FireBoxen i to forskellige zoner, som gør dig i stand til at grille direkte og inddirkte. Den giver også en besparelse af trækul ved grillning af mindre portioner...
595,-
Ekskl. Moms:476,-
Primo Kuldeler til Primo Oval Junior 200Den solide støbejerns FireBox Divider giver dig mulighed for at opdele FireBoxen i to forskellige zoner,  som gør dig i stand til at grille direkte og indirekte på samme tid.Det giver også en besparelse af trækul ved grilning af mindre portioner...
495,-
Ekskl. Moms:396,-
Primo Kuldeler til Primo Oval Large 300Den solide støbejerns FireBox Divider giver dig mulighed for at opdele FireBoxen i to forskellige zoner,  som gør dig i stand til at grille direkte og indirekte på samme tid.Det giver også en besparelse af trækul ved grilning af mindre portioner...
495,-
Ekskl. Moms:396,-
Primo Counter Top Cypress bord til Primo Oval Large 300.Håndlavet bord, der er designet med henblik på holdbarhed og udseende.Et stabilt og kraftigt bord med masser af plads til værktøj og andet ved siden af grillen, bordet er lavet i Cypress træ og er udstyret med 4 kraftige stål hjul, 2 af disse e..
7.795,-
Ekskl. Moms:6.236,-
Primo Counter Top Cypress bord til Primo Oval XL 400.Håndlavet bord, der er designet med henblik på holdbarhed og udseende.Et stabilt og kraftigt bord med masser af plads til værktøj og andet ved siden af grillen, bordet er lavet i Cypress træ og er udstyret med 4 kraftige stål hjul, 2 af disse er l..
7.795,-
Ekskl. Moms:6.236,-
Primo Cypress bord til Primo Oval XL 400Lækkert Cypress bord, der passer perfekt til en Primo Oval XL 400Stærkt og stabilt bord med kraftige ståhjul, hvor af 2 er låsbare.OBS ! det anbefales at cypres behandles med olie eller anden form for beskyttelse, for at undgå misfarvning..
5.695,-
Ekskl. Moms:4.556,-
Primo grillerne kan modstå selv det værste vejr, men vil du beskytte den ekstra godt, så er dette cover et fantastisk supplement. Betrækket er udført i et kraftig materiale, som kan holde til vind og vejr. Der er udluftningshuller for at sikre, at der ikke samler sig en masse fugt under coveret.Dett..
1.495,-
Ekskl. Moms:1.196,-
For at lette håndteringen af grillristen eller forhøjerristene.Ristløfteren er specielt designet, så du sikkert og uden at skade ristene, kan løfte dem af og på grillen.Konstrueret i forkromet stål til mange års anvendelse. Kompatibel med alle Primo Grill men også til alle andre typer grill..
189,-
Ekskl. Moms:151,-
Primo Grill Pizza og bagesten Stor 41CMBag autentiske woodfired pizza, eller bag det lækreste bagværk på denne sten. Stenen er udført i samme højkvalitets keramik som grillen. Stenen er 16" eller 41 cm i diameter.Udviklet i østen – produceret i USA – anvendt i hele verdenenOpfindelsen af den keramis..
795,-
Ekskl. Moms:636,-
Primo Keramisk Turkey Sitter / KalkunholderDenne kalkunholder er designet til at tilføje smag og saftighed til din kalkun. Du kan helt selv bestemme hvilken væske der tilføjes. Bæand dine yndlingskrydderier, og steg din kalkun i ægte "beer can"-stil. Kalkunholderen Den kendte "turket sitter" er et m..
295,-
Ekskl. Moms:236,-
Primo Grill Chicken Sitter / Kyllingeholder til keramisk grillMed de fantastiske keramiske kyllingeholdere fra Primo kan du tilføje endnu mere smag til din kylling. Med den keramiske "chicken sitter" vil du også sikre kyllingen saft, og dermed kunne servere den bedste kylling for dine gæster. Tilføj..
295,-
Ekskl. Moms:236,-
Primo Keramisk pizza og bagesten 32,5 cm til XL 400, Large 300, Junior 200, Kamado300, Junior 200, Kamado GrillMed denne pizzasten kan du bage alt fra autentiske pizzaer til det lækreste bagværk. Stenen er udført i højkvalitets keramik og passer perfekt til Primos keramiske grille. Du kan få stenen ..
595,-
Ekskl. Moms:476,-
Stålbord til Primo med rustfri sidebordeKraftigt stålstel med 4 solide hjul, heraf 2 låsbare, som gør det nemt at rykke grillen rundt på terrassen efter brug.Sideborderne er udfør i rustfri plade og gør det nemt at holde pænt og rent.Passer til Primo Oval Junior 200..
5.695,-
Ekskl. Moms:4.556,-
Denne halvmåneformede støbejernsrist er perfekt til at grille steaks og andre kødstykker, som kræver high heat og giver nogle fantastiske grillstriber. Støbejernsristen afgiver en helt fantastisk ens varme på hele rist arealet.Leveres med 1 stk. pr. boks...
495,-
Ekskl. Moms:396,-
Stålbord til Primo med rustfri sidebordeKraftigt stålstel med 4 solide hjul, heraf 2 låsbare, som gør det nemt at rykke grillen rundt på terrassen efter brug.Sideborderne er udfør i rustfri plade og gør det nemt at holde pænt og rent.Passer til Primo Oval XL 400 og Primo Oval Large 300 ..
5.695,-
Ekskl. Moms:4.556,-
Støbejerns Rist til Primo Oval Large 300Denne halvmåneformede støbejernsrist er perfekt til at grille steaks og andre kødstykker, som kræver high heat og giver nogle fantastiske grillstriber. Støbejernsristen afgiver en helt fantastisk ens varme på hele rist arealet.Leveres med 1 stk. pr. boks...
569,-
Ekskl. Moms:455,-
Støbejernsplade til Primo Oval Large 300Denne 2-sidet (1 side glat pande, 1 side riflet pande) halvmåne formet støbejerns pande giver dig mulighed for at stege, grille og lukke overfladen af på dit kød, så saften holdes inde i kødet. Støbejernet giver en ens varmeafgivelse, så du ikke vil opleve nog..
679,-
Ekskl. Moms:543,-
Støbejernsplade til Primo Oval XL 400Denne 2-sidet (1 side glat pande, 1 side riflet pande) halvmåne formet støbejerns pande giver dig mulighed for at stege, grille og lukke overfladen af på dit kød, så saften holdes inde i kødet. Støbejernet giver en ens varmeafgivelse, så du ikke vil opleve nogen ..
679,-
Ekskl. Moms:543,-
Den porcelæns emalierede "V"-rist er en kombineret stegholder og en spareribsholder med plads til hele 5 sider spareribs.Vend risten om, og den kan indeholde store udskæringer af oksekød, svinekød eller fjerkræ.Vend risten igen til tilberedning af flere rækker spareribs. Kompatibel med Primo Oval XL..
379,-
Ekskl. Moms:303,-
Teak Grill Bord til Primo Oval XL 400Håndlavet grillbord, der er designet med henblik på holdbarhed og udseende. Grillbordet leveres ubehandlet og bør behandles med med olie før brug. Bordet er monteret med 4 kraftige hjul, heraf 2 låsbare. Dette bord leveres med 4 stk. keramiske fødder...
8.995,-
Ekskl. Moms:7.196,-
Primo Termometer til Primo Oval Large 300, Junior 200 & Kamado rundNyt designSuper præcist termometer til Primo Oval Large, Junior og Kamado RundDobbelt så stort display som den gamle modelProduceret af MaverickNem og sikker kaliberering.Der skal bruges 1 x 10 mm murbor, som skal bruges for at k..
199,-
Ekskl. Moms:159,-
Termometer til Primo Oval XL 400 i Nyt designSuper præcist termometer til Primo Oval XL og Jack Daniels edition XL, til disse medfølger der en rustfri kransDobbelt så stort display som den gamle modelProduceret af MaverickNem og sikker kaliberering.10mm bor medfølger, skal bruges for at kunne monter..
248,-
Ekskl. Moms:198,-
Viser 1 til 26 af 26 (1 sider)