MENU
Kurv

Pizza og Bagesten

Se vores udvalg af pizza- og bagesten til grill og ovn. En bagesten, ovnsten eller pizzasten er en meget tyk sten udskæring, der anvendes i grillen. Ved at tilberede på denne type af bagesten har du mulighed for at give dit måltid samme konsistens, som hvis den var bagt i en stenovn – hvilket er super lækkert når det kommer til pizza!

Uanset om du vil lave brød eller pizza på stenen, så får du med Fredstone en super god kvalitet, som kan holde til at blive brugt i grillen. Pizzastenene kommer i forskellige forme og størrelser, så du kan finde den der passer perfekt til din grill.

I bestræbelserne på at gøre gode ting endnu bedre er der udviklet en ny Fredstone i 16 mm. tykkelse, denne Fredstone udmærker sig ved, at den er hurtigere varm, men har de samme gode egenskaber, så varmen ikke brænder igennem.Ø 36 cm. i 16 mm. tykkelse er yderst anvendelig i alle grill, herunder båd..
350,-
Ekskl. Moms:280,-
HOT STONE fra HOT WOK er en sten med mange funktioner. Du kan bruge den som underlag til din HOT WOK Original og Pro. Du kan også ligge den på en Fladbrænderring og dermed bruge den som evt. Pizzasten / bagesten.Størrelse: 32,5 CM..
335,-
Ekskl. Moms:268,-
Primo Grill Pizza og bagesten Stor 41CMBag autentiske woodfired pizza, eller bag det lækreste bagværk på denne sten. Stenen er udført i samme højkvalitets keramik som grillen. Stenen er 16" eller 41 cm i diameter.Udviklet i østen – produceret i USA – anvendt i hele verdenenOpfindelsen af den keramis..
795,-
Ekskl. Moms:636,-
Primo Keramisk pizza og bagesten 32,5 cm til XL 400, Large 300, Junior 200, Kamado300, Junior 200, Kamado GrillMed denne pizzasten kan du bage alt fra autentiske pizzaer til det lækreste bagværk. Stenen er udført i højkvalitets keramik og passer perfekt til Primos keramiske grille. Du kan få stenen ..
595,-
Ekskl. Moms:476,-
Viser 1 til 4 af 4 (1 sider)