MENU
Kurv

Borniak - specialister i røgeovne og tilbehør

Borniak - specialister i røgeovne og tilbehør

Borniak er et firma fra Polen der har valgt at specialisere sig i produktion af højkvalitets røgeovne med tilbehør der gør det nemt for brugerne at opnå en god kvalitet af deres røg produkter. 

De er nået langt fra det lille teknologiske værksted til det moderne firma, der nu er blevet salgsleder for røg nørder. Borniak har altid slået et slag for, at traditionelle ryge processer slår enhver konkurrence i kategorien smag og sundhed. Det betyder selvfølgelig ikke, at processen ikke kan forbedres - det er her de har skabt store præstationer i forberedelsen af deres røgovne.

De er elsket blandt lidenskabelige lystfiskere, jægere og ejere af landbrugsvirksomheder som ønsker at ophøje deres råvarer.  Uden tvivl er de en virksomhed med en mission - deres virksomhed bringer for nogle barndommens smage tilbage, der ofte går tabt i industri frembragte varer, mens andre kan smage dem for første gang. Sanserne kan simpelthen ikke bedrages.

Borniak har sat grænserne for hvor nemt rygning kan gøres med den helt rette teknologi. De har gennem årene udviklet på deres røgovne, så der i dag sidder moderne temperaturstyring, der sikre dig et perfekt resultat hver gang.


Model: HW-04 Brand: Borniak
Borniak Asymetriske S KrogeKødkroge til røgning. Bruges typisk til fisk og spegepølser mm, men de kan selvfølgelig også bruges til..
60,-
Ekskl. Moms:48,-
Model: HW-01 Brand: Borniak
Borniak DobbeltkrogeKødkroge til røgning bruges typisk til fisk og spegepølser mm, men de kan selvfølgelig også bruges til andre f..
60,-
Ekskl. Moms:48,-
Model: HW-02 Brand: Borniak
Kroge til røgning bruges typisk til fisk og spegepølser mm, men de kan selvfølgelig også bruges til andre former for kød.Vi tilbyd..
60,-
Ekskl. Moms:48,-
Model: ZW-01 Brand: Borniak
Koldrøgningsadapter til koldrøgning af kødDette koldrøgningskit anvendes sammen med Borniaks røgeovne idet kittet sættes mellem rø..
649,-
Ekskl. Moms:519,-
Borniak Røgeovn BBDS-150 Rustfri, BBQ Digital model Borniak Røgeovn BBDS-150 Rustfri, BBQ Digital model
Fjernlager 3-7 dage Udsolgt
Model: BBDS-150 Brand: Borniak
Borniak BBDS-150 BBQ Rustfri Røgeovn Digital model Denne udgave er Borniak`s BBQ Smoker/Røgeovn – som er fremstillet til også..
9.995,-
Ekskl. Moms:7.996,-
Borniak Røgeovn UW-70 Borniak Røgeovn UW-70
Fjernlager 3-7 dage Udsolgt
Model: UW-70 Brand: Borniak
Er du klar til at røge? Med en røgeovn fra Borniak har du muligheden for at hjemmerøge dine regne råvarer. Uanset om du vil røge ..
4.795,-
Ekskl. Moms:3.836,-
Borniak Røggenerator GD-01 Borniak Røggenerator GD-01
Udsolgt
Model: GD-01 Brand: Borniak
Røggenerator GD-01Det vigtigste element i en velfungerende røggenerator er dens evne til at holde en stabil afbrænding af træflise..
1.395,-
Ekskl. Moms:1.116,-
Borniak Røggenerator GDS-01, Rustfri Borniak Røggenerator GDS-01, Rustfri
-5 %
Model: GD-05 Rustfri Brand: Borniak
Borniak Røggenerator, GDS-01 der er den rustfri udgave af Borniak GD-01Det vigtigste element i en velfungerende røggenerator er de..
1.795,- 1.895,-
Ekskl. Moms:1.436,-
Model: HW-03 Brand: Borniak
Borniak S kroge til røgning. Anvendes typisk til fisk og spegepølser mm, men de kan selvfølgelig også bruges til andre former for ..
60,-
Ekskl. Moms:48,-
Model: HW-21 Brand: Borniak
Kroge til røgning bruges typisk til fisk og spegepølser mm, men de kan selvfølgelig også bruges til andre former for kød.Vi tilbyd..
38,-
Ekskl. Moms:30,-
Model: OW-01 Brand: Borniak
Borniak blæser til røgovnMad beregnet til røgning skal tørres. I stedet for at lede efter et passende sted til tørring, kan du tør..
249,-
Ekskl. Moms:199,-
Viser 1 til 11 af 11 (1 sider)