MENU
Kurv

Forklæder

Lækre grillforklæder i ægte læder. Kvaliteten er kraftig. 

Grillforklædet er et "must have" hos grill-entusiasten og bliver kun bedre og flottere med tiden!

Efter længere tids brug, skabes der en flot patina, en glans, der udvikles i læderets overflade og sikre en yderligere wow-effekt. Ydermere har den klassiske og elegante grillforklæde en forlomme til eventuel opbevaring af redskaber eller grillværktøj til når maden skaltilberedes.  

Lækkert grillforklæde i Cognacfarvet læder Grillforklædet er en god gave til en der elsker madlavning og grille Grillforklædet fås også i farven Coffee og i mørk ruskindDet er muligt at tilkøbe matchende grillhandskerAlpenleder er førende indenfor produktdesign hvilket kommer til udtryk i ..
999,-
Ekskl. Moms:799,-
Lækkert grillforklæde i ruskind  Grillforklædet er en god gave til en der elsker madlavning og grille Grillforklædet fås også i farven Coffee og i CognacDet er muligt at tilkøbe matchende grillhandskerAlpenleder er førende indenfor produktdesign hvilket kommer til udtryk i dette grill..
999,-
Ekskl. Moms:799,-
Lækkert grillforklæde i mørkt læder  Grillforklædet er en god gave til en der elsker madlavning og grille Grillforklædet fås også i farven Mørk ruskind og i CognacDet er muligt at tilkøbe matchende grillhandskerAlpenleder er førende indenfor produktdesign hvilket kommer til udtryk i d..
999,-
Ekskl. Moms:799,-
Viser 1 til 3 af 3 (1 sider)