MENU
Kurv

Andet

Produkterne fra Yummii Yummii er produceret i rustfrit stål. Fordelen ved stål er at det har en lang levetid og stål optager kulde og man kan derfor slippe for køleelementer, hvis du opbevarer dine bokse i køleskabet.

Dåsekøler i cognagfarvet læder model MARCUS fra Alpenleder Ekslusiv opbevaring af øl og sodavandsdåser. Brug den på skovtur, festival eller på en herretur. Takket være det isolerende lag forbliver op til fem dåser godt afkølet over en længere periode - den sjette dåse kan placeres i skulderstro..
649,-
Ekskl. Moms:519,-
Fedtopløsningsmiddel fra FritelEn fedtfjerner der egner sig til alle fedtede overflader (ovne, gryder, frituregryder, køkkenmaskiner, emhætter mv.).Dette produkt er biologisk nedbrydeligt (= miljøvenligt), lavet på basis af naturlige og ikke-giftige enzymer. Skidtet fjernes med en fugtig (godt absor..
69,-
Ekskl. Moms:55,-
Kvalitets fonduegafler fra Belgiske Fritel. Kan anvendes til alle almindelige typer fonduegryder...
159,-
Ekskl. Moms:127,-
Fritel Friturerengøring 500 ml
Udsolgt
Friturerenser fra FritelFriturerenser, men også egnet til fondue, raclette, grill osv.Dette produkt er biologisk nedbrydeligt (= miljøvenligt), lavet på basis af naturlige enzymer og ikke-giftige. Det er også lugtfri og producerer ingen giftige dampe. Den kan udvides med varmt vand eller kan bruges ..
79,-
Ekskl. Moms:63,-
Hot Wok Flækkekniv Hot Wok Flækkekniv
-18 %
Eksklusiv Cleaver i de fineste materialer.Perfekt til både kød og grøntsager. Gør tilberedning meget lettere. Flækkekniv i rustfrit stålBlad L195 mm...
220,- 269,-
Ekskl. Moms:176,-
Viser 1 til 5 af 5 (1 sider)